UEFA drastično kaznila Partizan, dva meča bez publike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA drastično kaznila Partizan, dva meča bez publike

Fudbalski klub Partizan kažnjen je sa dve utakmice bez publike na svom terenu u Evropi zbog neprimenerog skandiranja navijača protiv Malatije u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, saopštila je UEFA.

Partizan će morati i da plati 24.250 evra zbog, kako je obrazloženo u odluci Kontrolnog, disciplinskog i etičkog tela (CEDB), bacanja tvrdih predmeta u teren, blokiranih stepenica, paljenja baklji i rasističkih povika sa tribina.

Partizan ima pravo žalbe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan je kažnjen zbog ovih stvari...

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019

Ako vi niste primetili ove ispade, ima nekoga ko se samo time bavi. Iz Partizana su nam rekli šta im je najveći problem...UEFA ponovo nije imala milosti prema Partizanu. Ne samo da će crno-beli morati da plate 24 hiljade evra kazne, nego igrati dve utakmice bez publike. Ali, zašto je konkretno kažnjen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.