U Zaječaru za dva dana dvoje novozaraženih, u Prokuplju osam novih slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 17:18

U Zaječaru za dva dana dvoje novozaraženih, u Prokuplju osam novih slučajeva

U Zaječaru je u poslednja dva dana od 16 obrađenih testova potvrđeno prisustvo virusa korona kod dve osobe, objavljeno je danas na sajtu grada.

Kako je navedeno, jedna inficirana osoba je ženskog pola, starosti 84 godina, a druga muškog pola, starosti 65 godina.

Sa tim, novozaraženim, od početka pandemije u tom gradu zabeleženo je ukupno 459 inficiranih, od čega 407 više nema znakova infekcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok su tri osobe preminule.

Očekuju se rezultati za još 52 testirana građanina Zaječara.

U Prokuplju osam pacijenata pozitivno na korona virus

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju hospitalizovano je 12 pacijenata od čega je osmoro pozitivno na korona virus.

Svi hospitalizovani pacijenti su sa bronhopneumonijom i srednje teškom kliničkom slikom, a na kiseoničkoj potpori trenutno se nalazi šestoro pacijenata, objavljeno je na sajtu grada.

U toku jučerašnjeg dana, jedan pacijent je poslat na dalje lečenje u Klinički centar Niš, navodi se i dodaje da se testiranja u Opštoj bolnici u Prokuplju rade ustaljenom dinamikom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U GRADU NA TIMOKU STABILNO: Jedna osoba pozitivna na koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 13:16

Ovo je, od početka pandemije, 460 pozitivna osoba..Na današnji dan, na osnovu14 obrađenih PCR testova, u Zaječaru je registrovano jedno kovid-19 pozitivno lice, ženskog pola, starosti 16 godina...- dok u međuvremenu imamo 408, ranije inficiranih osoba, koje više nemaju, na PCR testiranju pozitivan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.