Izvor: Blic, 08.Feb.2022, 22:09

U Kragujevcu PROTEST Kreni Promeni i Saveza ekoloških organizacija Srbije, upućen jasan zahtev (VIDEO)

U centralnoj Pešačkoj zoni u Kragujevcu večeras je održan protest, u organizaciji inicijative “Kreni Promeni” i Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS), na kojem je upućen zahtev nadležnima da se u Srbiji zabrani istraživanje i eksploatacija litijuma i bora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šetnjom kroz centar grada završen protestni skup u Kragujevcu

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Šetnjom kroz centar grada završen je večeras protest koji su u Kragujevcu u organizovali Kreni-promeni i Saveza ekoloških organizacija Srbije. U Pešačkoj zoni okupilo se više stotna Kragujevčana i ekoloških aktivista iz Rekovca, Jagodine i Beograda i još jednom poslali jasnu poruku da Srbija...

Nastavak na Danas...

SEOS i Kreni promeni: Ne odustajemo do zabrane istrazivanje i eksploatacija litijuma i bora (FOTO, VIDEO)

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 08.Feb.2022

Ekoloski aktivisti iz centra Šumadije jos jednom zahtevali obustavljanje rudarenja litijuma i boraŠetnjom kroz centar grada zavrsen protestni skup u Kragujevcu .Šetnjom ucesnika kroz uzi centar grada zavrsen je veceras protestni skup koji su u Kragujevcu organizovali clano..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.