Srpska lista danas saopštava izlazi li na izbore ili ne

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista danas saopštava izlazi li na izbore ili ne

Kosovska Mitrovica -- Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio da će odluka oko predaje te liste za vanredne parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji biti saopštena danas.

Kako je preneo portal Kosovo onlajn, Rakić je podsetio da je stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića po pitanju kosovskih izbora poznat, te da su članovi Srpske liste u stalnoj komunikaciji sa njim.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Građanska inicijativa SDP na kosovskim izborima na listi Srpske liste

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Sep.2019

Građanska inicijativa SDP saopštila je danas da će na predstojeće parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji izaći "sa ostalim političkim opcijama koje će se naći na listi Srpska lista - Aleksandar Vučić"...Inicijativa je u obrazloženju te odluke navela da je "Srbima na Kosovu i Metohiji u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.