Izvor: Danas, 24.Sep.2022, 19:36

Rama pozvao članice Ujedinjenih nacija da priznaju nezavisnost Kosova

Premijer Albanije Edi Rama pozvao je članice Ujedinjenih nacija da priznaju nezavisnost Kosova, poručujući da to treba da uradi i Srbija, a Specijalni sud Kosova sa sedištem u Hagu, koji je formiran na osnovu izveštaja Dika Martija, nazvao je monumentalnim međunarodnim promašajem, prenosi Koha.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama traži priznanje od UN i Srbije – Specijalni sud: "Promašaj"

Izvor: B92, 24.Sep.2022

Premijer Albanije Edi Rama pozvao je članice Ujedinjenih nacija da priznaju nezavisnost tzv. Kosova, poručujući i da Srbija treba da učini isto...Specijalni sud tzv. Kosova sa sedištem u Hagu, koji je formiran na osnovu izveštaja Dika Martija, nazvao je to monumentalnim promašajem na međunarodnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.