Izvor: Blic, 23.Nov.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJA ADVOKATA PORODICE IVANOVIĆ "Nisam siguran koliko je istinito da uhapšeni Srbi imaju veze sa Oliverovim ubistvom"

Sumnjam da su tačne informacije iz kosovske štampe da je ROSU jutros uhapsio četvoricu Srba na Kosovu i Metohiji jer su povezani sa ubistvom Olivera Ivanovića, kaže advokat Nebojša Vlajić, pravni zastupnik porodice ubijenog lidera GI "Srbija, demokratija, pravda".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bratanac Olivera Ivanovića: Porodica Ivanović nema advokata

Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2018

BEOGRAD..Bratanac Olivera Ivanovića Aleksandar Ivanović napisao je danas na svom tviter nalogu da “porodica Ivanović nema advokata. Sve što je izrečeno je lični stav Nebojše Vlajića, a ne porodice Ivanović. Nebojša Vlajić je bio advokat u montiranom postupku koji se vodio protiv Olivera...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.