Izvor: Blic, 25.Nov.2020, 18:40

Priština o dolasku Vučića na KiM: Nema posete bez IZVINJENJA ZA GENOCID

Ministarka spoljnih poslova u privremenim kosovskim institucijama Meljiza Haradinaj Stubla poručila je danas na svom tviter nalogu predsedeniku Srbije Aleksandru Vučića da neće, kako je navela, dobiti dozvolu za posetu Kosovu sve dok se ne izvini za genocid i dok njegovi počinioci ne budu izvedeni pred lice pravde.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Izjave Meljize Haradinaj Stuble političko nasilje i kršenje sporazuma

Izvor: RTS, 25.Nov.2020

Takozvana ministarka spoljnih poslova samoproglašenog Kosova Meljiza Haradinaj danas je još jednom javno razotkrila svoju ambiciju da bude akter destabilizacije prilika u regionu, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, reagujući na izjavu Haradinajeve da "za predsednika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.