Uplaćena jednokratna pomoć srednjoškolcima

Izvor: OkRadio.rs, 08.Dec.2023, 14:07

Uplaćena jednokratna pomoć srednjoškolcima

Na predlog Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, Vlada Republike Srbije donela je zaključak o isplati jednokratne novčane pomoći u iznosu od 10.000 dinara, učenicima srednjih škola, koji su državljani Republike Srbije. U skladu sa tim, Ministarstvo finansija na račun lokalne samouprave za ove namene opredililo je sredstva u iznosu od 31.050.000,00 dinara za 3.105 učenika. Grad Vranje danas je uplatio pomenuta sredstva na račune srednjoškolaca.    
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadski srednjoškolci danas dobijaju po 10.000 dinara

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2023

Grad Novi Sad počeo je isplatu jednokratne pomoći države učenicima srednjih škola.

Nastavak na Radio 021...

Svim zaposlenima na lokalu jednokratno 10.000 dinara! Upućen hitan apel, uvećava se i osnovica za dnevnice

Izvor: Blic, 08.Dec.2023

Premijerka Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima Sindikata uprave Srbije, a posle sastanka je navedeno da će Vlada Srbije uputiti preporuku svim jedinicama lokalne samouprave za isplatu jednokratne pomoći zaposlenima u iznosu od po 10.000 dinara, ukoliko za to imaju sredstva u budžetima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.