Predsednik za sutra zakazao sednicu Saveta za nacionalnu Bezbednost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 10:37

Predsednik za sutra zakazao sednicu Saveta za nacionalnu Bezbednost

Predsednik Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će glavna tema biti dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Kako se očekuje, na sednici će biti reči o najnovijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji posle odluke o skidanju tablica na administrativnim prelazima.

Počelo je oduzimanje tablica sa oznakama sa severa Kosova i Metohije, a vozila sa oznakama iz centralne Srbije moraju da uzimaju probne oznake i da plaćaju taksu.

Specijalne jedinice kosovske policije Rosu raspoređene su od jutros na dva administrativna prelaza – Jarinju i Brnjaku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić za sutra sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: Danas, 20.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, zbog današnjih dešavanja na Kosovu, potvrđeno je Danasu u kabinetu predsednika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.