Počeli protesti: Incident u Beogradu, deonstranti blokirali auto-put u Novom Sadu

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020, 20:20

Počeli protesti: Incident u Beogradu, deonstranti blokirali auto-put u Novom Sadu

Ispred Skupštine Srbije, četvrti dan za redom okupile su se pristalice Saveza za Srbiju i desničari kako bi protestvovali. Policijske snage raspoređene su oko Skupštine Srbije kako bi ovu ustanovu sačuvale od mogućih napada koji su se ponavljali na protestima danima unazad. Pred skupštinu Srbije, gde se već nalazi više desetina desničara među kojima je i Srđan Nogo, stigli su i pripadnici Levog bloka, a saobraćaj ispred parlamenta oko 19.30 je zaustavljen.Nedugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nakon okupljanja ispred Skupštine došlo je i do incidenta kada su se verbalno sukobili desničari, koji, prema transparentima, "brane" Kosovo i Krim, i levičari, koji, kažu, dolaze da "podrže lekare" u borbi protiv korone. Predstavnici levog bloka nosili su transparente na kojima je pisalo "Nećemo da budemo jeftina radna snaga", "Zdravstvo dostupno svima", i delili papire na kojima su ispisali zahteve, među kojima je i zahtev da vlast odustane od uvođenja policijskog časa tokom trajanja epidemije. Jedan od njih, mladić iz grupe levog bloka u megafon je govorio da su došli da daju podršku medicinskim radnicima, a onda su mu prišli desničari i usledila je rasprava ko koga predstavlja i ko predstavlja narod.Demonstranti u Novom Sadu blokirali auto-putDemonstranti u Novom Sadu blokirali su izlaz iz grada ka autoputu E-75 Novi Sad - Beograd u oba smera i kreću se ka samom autoputu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE SLIKE BRUTALNOG NASILjA ISPRED SKUPŠTINE (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020

Demonstranti su se međusobno sukobili što je rezultiralo ubadanjem jednog od njih, a pokušan je upad i u Skupštinu Srbije. Ispred Skupštine Srbije u Beogradu, četvrti dan za redom, nastavljeni su protesti pristalica Saveza za Srbiju, desničara među kojima je lider Obraza...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.