PROVOKACIJA Grafiti ISIS ispisani po srpskim kućama na Kosovu

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJA Grafiti ISIS ispisani po srpskim kućama na Kosovu

Grafiti Islamske države (ISIS) ispisani su na kućama Srba u etnički mešovitim naseljima u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrđeno je danas agenciji Beta u kosovskoj policiji.

#ISIS graffiti I noticed tonight in my street #Mitrovica #Kosovo multetnic part of city Bosnjacka mahala pic.twitter.com/BPlfwn33yT

Regionalni šef Kosovske policije za sever Željko Bojić je za agenciju Beta rekao da su grafiti "ISIS" ispisani u zoni njegove odgovornosti i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija u proteklih nedelju dana registrovala desetak natpisa te terorističke organizacije.

- Policija je obavila uviđaj i fotografisala natpise i lokacije. Istražne radnje su u toku - rekao je Bojić.

Prema Bojićevim rečima, bezbednosna situacija u zoni odgovornosti severa Kosova je pod kontrolom.

- Mere bezbednosti su preduzete, povećan je broj mobilnih i pešačkih patrola. U etnički mešovitim naseljima Bošnjačka mahala, Tri solitera i Mikronaselje uključena je i specijalna jedinica, koja obavlja kontrolu saobraćaja, vozila i prolaznika - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.