Ministar Vulin poručio Grliću Radmanu: Kako Balkan postaje stabilan ako se Srbija raskomada?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021, 10:22

Ministar Vulin poručio Grliću Radmanu: Kako Balkan postaje stabilan ako se Srbija raskomada?

"Kako je moguće u istoj rečenici tražiti priznanje takozvanog Kosova i protiviti se promeni granica na Balkanu, može da odgovori samo medicina, ali nema te nauke koja može da odgovori zašto bi takozvano Kosovo moglo da postane država, a Republika Srpska mora da ostane entitet.

I kako Balkan postaje stabilan ako se Srbija raskomada?

Nadam se da Grlić Radman neće opet kukati da je napadnut kada mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odgovori", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin povodom poziva šefa hrvatske diplomatije Grlića Radmana da pet članica EU priznaju jednostranu proglašenu nezavisnost Kosova, insistirajući istovremeno da je protiv promena granica na Balkanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin odgovorio Radmanu: Kako Balkan postaje stabilan ako se Srbija raskomada?

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021

Reagujući na izjavu ministra spoljnih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana koji je pozvao pet članica EU koje nisu priznale Kosovo da to učine, navodeći da se protivi promeni granica na Balkanu, ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin upitao je šefa hrvatske diplomatije kako Balkan...

Nastavak na N1 televizija...

Odgovor iz Srbije Radmanu: To može samo medicina da utvrdi

Izvor: B92, 17.Jun.2021

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Srbije kritikovaoizjavu šefa hrvatske diplomatije da pet članica EU koje nisu priznale nezavisnost tzv. Kosova to učine..."Kako je moguće u istoj rečenici tražiti priznanje takozvanog Kosova i protiviti se promeni granica na Balkanu, može da odgovori samo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.