Marinković pozvao političare da podrže Vučićevu borbu za KiM

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković pozvao političare da podrže Vučićevu borbu za KiM

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković pozvao je sve političke činioce u Srbiji da podrže predsednika U borbi koja predstoji našoj državi povodom pitanja kosovskog problema POTPREDSEDNIK Skupštine Srbije Vladimir Marinković pozvao je danas sve političke činioce u Srbiji da podrže predsednika Aleksandra Vučića u njegovoj, kako je rekao, borbi, a koja predstoji našoj državi povodom pitanja kosovskog problema i daljih poteza Prištine nakon ostavke kosovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << premijera Ramuša Haradinaja. Marinković je komentarišući ostavku Haradinaja rekao da kosovski albanci zajedno sa njihovim mentorima sa zapada žele da naprave takvu situaciju u kojoj će Haradinaj odlaskom, a zatim povratkom iz Haga, izgledati kao heroj. Marinković je za TV Pink rekao da su kosovske takse, upadi specijalnih jedinica ROSU, i druga dešavanja u južnoj srpskoj pokrajini provokacije koje su imale jasan cilj da se dijalog onemogući. PROČITAJTE JOŠ - VUČIĆ UPOZORAVA: Nema razloga za radost, ostavka Haradinaja politički trik i pustiće ga posle 48 sati, Priština i Tirana stremiće još više Velikoj Albaniji, a Srbima će biti još teže Sve to je suprotno, kaže, onome za šta se zalaže predsednik Srbije koji, navodi ima nepodeljenu podršku naroda. Podsetio je i da se prvi čovek države zalaže za dijalog na Zapadnom Balkanu, ekonomsko povezivanje regiona i utiče, navodi, na modernizaciju Balkana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Miletić: Beograd da se uzdrži od komentarisanja Haradinajeve ostavke

Izvor: JUGpress.com, 21.Jul.2019

LESKOVAC..Nekadašnji potpredsednik Skupštine Kosova Petar Miletić rekao je  danas za JUGpress da bi “Beograd svakako trebalo da se suzdrzi od komentarisanja ostavke Ramuša Haradinaja jer se ne zna kako će se naredni izbori na Kosovu završiti  i ko će biti novi partner za dijalog”...“Ramuš...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.