Novosađani “pali” u Novom Pazaru: Zaplenjeno više od 30 kilograma droge

Izvor: SandzakPress.net, 24.Maj.2023, 10:40

Novosađani “pali” u Novom Pazaru: Zaplenjeno više od 30 kilograma droge

Inspektori u Novom Pazaru zaplenili su skoro 32 kilograma marihuane i uhapsili pet osoba iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. – Policija je na putu Novi Pazar-Raška, u mestu Pilarete, zaustavila “škodu” kojom je upravljao A. S. (27) i u prtljažniku pronašla 30 pakovanja marihuane od kojih je deo bio u putnoj torbi, a drugi u prekrivaču, dok je u džepu njegovog suvozača S. Z. (22) pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i manja količina amfetamina – potvrđeno je za agenciju RINA. M. B. (32), M. M. (43) i P. B. (31) su zaustavljeni u “opel vektri” i oni su, kako se sumnja, bili pratnja A. S. i S. Z. Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu. (Telegraf.rs) The post Novosađani “pali” u Novom Pazaru: Zaplenjeno više od 30 kilograma droge appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Hapšenje u Preševu

Izvor: OkRadio.rs, 24.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, uhapsili su N. A. (1954) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.