LDP: Uprkos rekonstrukciji Vlada tumara

Izvor: S media, 03.Apr.2011, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Uprkos rekonstrukciji Vlada "tumara"

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Zoran Ostojić ocenio je danas da kandidatura Srbije za članstvo u Evropskoj uniji neće rešiti probleme običnog čoveka i nije sama sebi cilj, već sredstvo da se Srbija promeni.

"Umesto da se neki poslovi rade, imamo samo praznu priču o kandidaturi. Na rečima svi su za EU, ali malo ko je spreman da nešto uradi", izjavio je Ostojić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na konferenciji za novinare.

Ostojić je ocenio da vladajuća većina i posle rekonstrukcije vlade nastavlja sa "impotentnom politikom i tumaranjem".

SNS: Još uvek ni sa kim iz vlasti o izborima (VIDEO)

Tadić za izbore u februaru

Evropa diktira datum izbora u Srbiji?

"Jalova politika posle rekonstrukcije vlade mora da dobije jasan sadržaj u alternativi koju nudi LDP. Nećemo ništa uraditi ako dobijemo kandidaturu ako nismo u stanju da uradimo poslove koji su neophodni da bi se Srbija promenila", rekao je Ostojić.

On je izjavio da iz LDP tri godine poručuju da izbore na treba održati pre dobijanja statusa kandidata za članstvo u EU.

Prema Ostojićevim rečima, regionalne patrije, udruženja i grupe građana iz 20 mesta u Srbiji prilazi LDP, jer su u njoj prepoznali alternativu.

Uz konstataciju da "LDP nudi konkretna rešenja koja će ubrzati tranziciju", Ostojić je izjavio: "Hoćemo u NATO, reviziju energetskog sporazuma sa Rusijom, jačanje konkurencije i razgradnju monopola, drugačiju poljoprivredu politiku, novu regionalnu politiku, istorijski dogovor sa Albancima".

(Fonet)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.