Kosovo:Pritvor zbog ometanja izbora

Izvor: B92, 08.Nov.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo:Pritvor zbog ometanja izbora

Kosovska Mitrovica -- Pretpretresna sudija Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici Zehra Vrbovci odredila je jednomesečni pritvor Goranu Petroviću zbog ometanja izbornog procesa.

Advokat Dejan A. Vasić izjavio je Tanjugu da je Petrović osumnjičen za ometanje procesa glasanja, pretnje jednom od kandidata na izborima i da je okrivljen zbog neovlašćenog posedovanja opojnih droga i psihoaktivnih supstanci.

Vasić je kazao da je zaprećena kazna za krivična dela koja se Petroviću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stavljaju na treret do tri godine zatvora.

Petrovića je kosovska policija uhapsila pre nekoliko dana u Kosovskoj Mitrovici, a nakon pritvora, zbog zdrastvenih problema bio je prebačen u bolnicu, odakle je danas izašao pred sudiju.

Nepoznate osobe prekinule su u nedelju u Kosovskoj Mitrovici glasanje na tri biračka centra u ovom gradu kada su sa fantomkama na glavi upali i polupali glasački materijal u tri biračka centra.

U Kosovskoj Mitrovici na tim lokacijama 17. novembra biće ponovljeno glasanje za gradonačelnika i odbornike lokalnog parlamenta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor zbog ometanja izbora na Kosovu

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2013

Pretpretresna sudija Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici Zehra Vrbovci odredila je jednomesečni pritvor Goranu Petroviću zbog ometanja izbornog procesa.

Nastavak na Radio 021...

Pritvor zbog ometanja izbornog procesa

Izvor: RTS, 08.Nov.2013

Jednomesečni pritvor određen Goranu Petroviću iz Beograda osumnjičenom za ometanje izbornog procesa u Kosovskoj Mitrovici...Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je jednomesečni pritvor Goranu Petroviću iz beogradske opštine Surčin, osumnjičenom za ometanje izbornog procesa u Kosovskoj Mitrovici,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.