Iz Srbije sa testom u CG

Izvor: Danas, 14.Avg.2020, 22:51

Iz Srbije sa testom u CG

U Crnu Goru će od ponoći moći da uđu državljani SAD, Srbije, Kosova, Albanije i Severne Makedonije uz PCR ili ELISA test, ne stariji od 72 sata, saopštili su večeras iz Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnu Goru od danas sa PCR ili Eliza testom

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2020, 07:49

U Crnu Goru od ponoći mogu da uđu državljani Srbije, Kosova, Albanije, Severne Makedonije, BiH i SAD uz urađen test na kovid-19, saopštili su iz Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti...Građani Srbije, Kosova, Albanije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i SAD-a mogu da uđu u...

Nastavak na Radio 021...

U Crnu Goru od ponoći ušlo više od 70 putnika, mahom iz Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2020

PODGORICA - Od ponoći je preko graničnog prelaza Dobrakovo u Crnu Goru ušlo više od 30 vozila i 70 putnika mahom iz Srbije, nakon što ja na snagu stupila odluka Nacionalnog koordinacionog tijela da putnici iz Srbije mogu da uđu u tu zemlju uz negativan test na virus korona, saopšteno je iz ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.