Hilari Klinton u oktobru u Beogradu

Izvor: B92, 19.Sep.2012, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton u oktobru u Beogradu

Beograd -- Američka državna sekretarka Hilari Klinton trebalo bi da početkom oktobra poseti Beograd, saznaje Danas iz više diplomatskih izvora.

Tom prilikom ona će sa predstavnicima državnog vrha Srbije razgovarati o pitanjima Kosova, evropskih integracija i saradnje u borbi protiv terorizma i organizovanog kriminala.

Državna sekretarka SAD oktobra 2010. godine je boravila u Beogradu, tokom svoje tadašnje balkanske turneje.

Glavne teme razgovora Hilari Klinton sa tadašnjim domaćinima u Beogradu bili su koraci Srbije na evropskom putu i dijalog Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dolazi nam Hilari Klinton?

Izvor: Mondo, 19.Sep.2012

Američka državna sekretarka Hilari Klinton trebalo bi početkom oktobra da poseti Beograd i razgovara sa predstavnicima državnog vrha Srbije, piše "Danas"...Razgovori će biti vođeni o Kosovu, evropskim integracijama i saradnji u borbi protiv terorizma i organizovanog kriminala, saznaje "Danas"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.