Haradinaj podržao otvaranje kancelarije za saradnju Kosova i BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jul.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj podržao otvaranje kancelarije za saradnju Kosova i BiH

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj podržao je inicijativu bošnjačke koalicije Vakat na Kosovu da se u Prištini otvori kancelarija za saradnju i vezu između Kosova i Bosne i Hercegovine. Koalicija Vakat je taj zahtev iznela Haradinaju tokom sastanka u četvrtak, a koji je održan povodom godišnjice genocida u Srebrenici. Kako je za RSE izjavila poslanica Skupštine Kosova iz ove koalicije, Duda Balje, plan je da se formira kancelarija a kojoj će državljani obe države moći da se obrate u...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj podržao zahtev za otvaranje kancelarije za vezu BIH na Kosovu

Izvor: Danas, 12.Jul.2019

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj podržao je inicijativu bošnjačke koalicije "Vakat" na Kosovu da se u Prištini otvori kancelarija za saradnju i vezu Kosova i Bosne i Hercegovine. Članak Haradinaj podržao zahtev za otvaranje kancelarije za vezu BIH na Kosovu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Haradinaj podržao zahtjev za otvaranje kancelarije za vezu Kosova i BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2019

PRIŠTINA – Kosovski premijer Ramuš Haradinaj podržao je inicijativu bošnjačke koalicije "Vakat" na Kosovu da se u Prištini otvori kancelarija za saradnju i vezu Kosova i BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.