Grenel: Ne podržavamo polumere Kurtija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grenel: Ne podržavamo polumere Kurtija

Specijalni američki izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel saopštio je da SAD ne podržavaju polumere kosovskog premijera Aljbina Kurtija o delimičnom ukidanju taksi na robu iz centralne Srbije

"Naša pozicija je sasvim jasna: takse moraju biti potpuno ukinute. Gospodin Kurti pravi ozbiljnu grešku - i to je jasno stavljeno do znanja kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju u Beloj kući", napisao je Grenel na Tviteru povodom odluke Kurtija da objavi postepeno i uslovljeno ukidanje taksi na robu iz centralne Srbije i BiH.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"TAKSE MORAJU BITI POTPUNO UKINUTE" Grenel: Ne podržavamo polumere Kurtija

Izvor: Blic, 28.Feb.2020

Specijalni američki izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel saopštio je da SAD ne podržavaju polumere kosovskog premijera Aljbina Kurtija o delimičnom ukidanju taksi na robu iz centralne Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.