Skupština u sredu - Prozivka, pa pauza

Izvor: Mondo, 09.Jun.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština u sredu - Prozivka, pa pauza

Predsednik dosadašnjeg saziva Skupštine Srbije Oliver Dulić izjavio je da će nakon verifikacije mandata u sredu biti data pauza u radu konstitutivne sednice, ukoliko do tada ne bude dogovorena skupštinska većina.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održane konsultacije u Skupštini

Izvor: B92, 09.Jun.2008

Beograd -- Skupština Srbije u sredu verifikuje poslaničke mandate, a zatim, najverovatnije, prekida rad jer još nije formirana parlamentarna većina...Dva dana pred konstituisanje parlamenta nijedna politička grupacija nije mogla da saopšti da ima neophodnu većinu za formiranje vlasti. Posle najkraćih...

Nastavak na B92...

DULIĆ: DOGOVORENI TEHNIČKI DETALJI

Izvor: Kurir, 09.Jun.2008

BEOGRAD, 09. jun 2008. (FoNet) - Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić izjavio je danas da su na konsultacijama sa predstavnicima parlamentarnih strankama dogovoreni tehnički detalji konstitutivne sednice parlamenta i najavio da će ukoliko do srede ne bude skupštinske biti određena pauza.

Nastavak na Kurir...

Bojkotuju Dulića, ali ne i Narodnu skupštinu

Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2008, 08:37

BEOGRAD - Nijedan predstavnik SRS nije se juče pojavio na konsultacijama koje je predsednik dosadašnjeg saziva Skupštine Oliver Dulić održao sa parlamentarnim strankama. Napominjući da se on video sa Tomislavom Nikolićem proteklih dana i da ga je obavestio o detaljima konstitutivne sednice, Dulić...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.