ĐURIĆ ZA PINK OTKRIO DETALJE UPADA ROSU NA SEVER KOSOVA: Razlog brutalnog upada je ZASTRAŠIVANJE I KRIMINALIZACIJA SRBA, a evo ko je uhapšen!

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURIĆ ZA PINK OTKRIO DETALJE UPADA ROSU NA SEVER KOSOVA: Razlog brutalnog upada je ZASTRAŠIVANJE I KRIMINALIZACIJA SRBA, a evo ko je uhapšen!

Prema saznanjima Pinka, rano jutros oko sto pripadnika specijalne jedinice ROSU sa 25 džipova i specijalnih oklopnih vozila, upalo je na sever Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić nakon UPADA ROSU na sever KiM: Jedna od glavnih meta bio je šef operative KPS Sever kome su jutros ODVELI SINA

Izvor: Blic, 16.Okt.2019

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, govoreći o akciji ROSU na severu Kosova, kaže da je ona počela oko 5:45, te da su albanski policajci bili do zuba naoružani.

Nastavak na Blic...

ĐURIĆ ZA PINK OTKRIO DETALJE UPADA ROSU NA SEVER KOSOVA: Žele da ZASTRAŠE I KRIMINALIZUJU SRBE! Cilj im je bio hapšenje Željka Bojića - Upali su mu u stan i ODVELI SINA (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2019

Prema saznanjima Pinka, rano jutros oko sto pripadnika specijalne jedinice ROSU sa 25 džipova i specijalnih oklopnih vozila, upalo je na sever Kosova i Metohije. Direktor Kancelarije za KiM potvrdio je jutrošnju akciju ROSU i rekao da su želeli da uhapse šefa operative KPS-a za sever Željka Bojića,...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.