Izvor: S media, 06.Jun.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS SE RASPADA, TRIPIĆ DALA OSTAVKU: Ovo više nema veze sa strankom kakvu smo znali

Sekretarka DS-a Tamara Tripić podnela je danas ostavku na tu funkciju. U pismu članovima GO DS kaže da su razlozi za ostavku poslednja dešavanja u stranci.

Ona je ostavku poslala članovima Glavnog odbora stranke, ali nije želela da precizira razloge zbog kojih odlazi sa te funkcije. "Poslala sam članovima Glavnog odbora svoju ostavku. Oni su me birali i red je da oni prvi saznaju razloge za taj čin", rekla je Tripićeva.

U pismu članovima Glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odbora DS, u koje je Tanjug imao uvid, Tripićeva je kao razlog za ostavku navela poslednja dešavanja u stranci, kao i kršenje procedure i zloupotrebu stranke u procesu izbora novog predsednika beogradskog odbora.

"Kada je na sednici Izvršnog odbora protivpravno i bez ikakve sprovedene procedure izbačeno 1.400 članova stranke iz članstva, da bi se tako uticalo na ishod izbora u Beogradu, shvatila sam da više ne mogu svojim ostajanjem na mestu sekretara i člana Predsedništva da dajem legitimitet nečemu što nema nikakve veze sa DS kakvu svi znamo", navela je Tripićeva.

Tripićeva dodaje da je DS i ona sa njom prošla kroz razne faze i probleme, ali da ne pamti "da su se ikada tako otvoreno kršile sve procedure i zloupotrebljavala stranka".

(Tanjug)

Foto: Printscreen DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.