Brnabić: Nisam videla da su protesti uzdrmali vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Nisam videla da su protesti uzdrmali vlast

Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je danas da protesti nisu uzdrmali vlast i da ne postoji nikakva nervoza u vezi sa tim.

Nisam videla da je vlast uzdrmana i ne postoji nervoza. To je manjina okupljena oko Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, rekla je premijerka na TV Prva povodom protesta dela opozicije proteklog vikenda.

Navela je da je ta manjina svim ostalim građanima koji su učestvovali u protestima uskratila pravo da protestuju mirno, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da Obradović ne želi ljudima da dozvoli to demokratsko pravo.

"To pravo im garantuje vlast. Predsednik Republike je govorio da svako ima pravo u demokratskoj zemlji da se ne slaže sa nama i ima pravo na proteste", rekla je Brnabić.

Premijerka je istakla da je Srbija zemlja pristojnih i tolerantnih ljudi i nije zemlja nasilja.

"Jedna manjina pokazala je svetu Srbiju na drugačiji način. To nije uspelo zbog jake države i institucija i zbog građana koji su protiv ovakvog čina", rekla je Brnabić povodom protesta proteklog vikenda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Nisam vidjela da su protesti uzdrmali vlast

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2019

BEOGRAD - Predsjednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da protesti nisu uzdrmali vlast i da ne postoji nikakva nervoza u vezi sa tim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.