Brisel ozbiljno shvata navode Dika Martija

Izvor: S media, 22.Dec.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel ozbiljno shvata navode Dika Martija

Evropska unija veoma ozbiljno shvata navode Dika Martija o trgovini ljudskim organima na Kosovu, izjavio je šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer i istakao da je sad na Euleksu da to pitanje istraži.

Dežer je naglasio da "niko nije iznad zakona" i da se to vidi kroz slučaj "Medikus", u kojem na Kosovu pet osoba čeka sudjenje zbog optužbi za trgovinu organima.

Tužba >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << protiv Martija moguća, ali neizvesna

Ljajić: Srbija zahteva sveobuhvatnu istragu

"Nije na nama da prosudjujemo da li neko ima političku budućnost posle optužbi koje su izrečene, već je na tužilaštvu da reaguje", rekao je šef delegacije EU u Srbiji na pitanje da li aktuelni kosovski premijer Hašim Tači može da se i dalje bavi politikom posle optužbi da je bio organizator trgovine ljudskim organima.

(Tanjug
Pogledaj vesti o: Eulex

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.