Otvorite srce sa Svami Šivamurti

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Mar.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorite srce sa Svami Šivamurti

U duhu predstojećeg proleća i zaljubljivanja koje ono sa sobom nosi, pravo je vreme da otvorite svoje srce. Ako niste sigurni na koji način – odgovor je joga. Sve o oslobađanju emocija i sreći, prihvatanju sebe i razvijanju intuicije, možete saznati od Svami Šivamurti Sarasvati, jednog od najvećih tantričkih učitelja današnjice, koja će ovog meseca održati jedinstveni seminar u našoj zemlji. Foto: PR U saradnji sa Gopi Yoga Centrom i Srpskom joga unijom iz Beograda, najkreativnijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << čitateljki poklanjamo učešće u dvodnevnom seminaru, koji će biti održan 26. i 27. marta u Beogradu. Sve detalje o događaju, možete pronaći na ovoj adresi. Takođe, 24. marta u 19h u Bitefu možete prisustvovati uvodnom predavanju koje će vam detaljnije približiti sam seminar. Foto: PR Potrebno je da nam do srede, 16. marta, u komentaru ispod ovog posta napišete šta za vas znači samoprihvatanje, a najinteresantniji odgovor nagradićemo odlaskom na seminar u Beograd 26. i 27. marta i nezaboravnom seansom sa Svami Šivamurti. Srećno!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Otvorite srce sa Svami Šivamurti

Izvor: Svet, 14.Mar.2016

U duhu predstojećeg proleća i zaljubljivanja koje ono sa sobom nosi, pravo je vreme da otvorite svoje srce. Ako niste sigurni na koji način – odgovor je joga. Sve o oslobađanju emocija i sreći, prihvatanju sebe i razvijanju intuicije, možete saznati od Svami Šivamurti Sarasvati, jednog od najvećih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.