[NAGRADNA IGRA] Poklanjamo Gripen kalendare za 2021. godinu

Izvor: TangoSix.rs, 15.Jan.2021, 09:00

[NAGRADNA IGRA] Poklanjamo Gripen kalendare za 2021. godinu

Došlo je vreme da završimo tradicionalno novogodišnje darivanje kalendara. Nakon četiri kalendara i jednog seta šolji za kafu, završavamo podelu najbesmislenijih artikala koje ćete imati u svom životnom prostoru a koje u isto vreme toliko želite. Preko 400 komentara pristiglo je do sada, kreativnost vam je bila standardno lucidna.
Poslednji kalendar biće i onaj najkontroverzniji. Bar po našem provokativnom nagradnom pitanju koje će biti namerno podešeno za pravi tradicionalni „koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je avion bolji“ pokolj u komentarima.
Agencija Manjgura koja u medijskom delu predstavlja kompaniju SAAB u Hrvatskoj poklanja vam 10 Gripen zidnih kalendara za 2021. godinu.
SAAB je inače jedini proizvođač aviona koji je 13 godina (od 2007. godine) bio zapravo i fizički prisutan (u formi svog predstavništva) u bivšoj Jugoslaviji. Nisu hteli da prodajno, tržišno i marketinško komuniciranje u potpunosti prepuste inerciji šizofrenih ciklusa državnih nabavki. Hrvatska je bila fokus ovih aktivnosti, ne samo u vazduhoplovnom segmentu.
Zašto da samo oficiri zaduženi za odabir novog hrvatskog višenamenskog borbenog aviona imaju ovo na svojim zidovima? Tango Six je do sada iscrpno pratio onu blamažu od prvog a sada intenzivno pratimo i drugi tender nabavke višenamenskog borbenog aviona za hrvatsko ratno vazduhoplovstvo.
Međutim, kao što dobro znamo, mi koji ovo radimo profesionalno, trošimo sate i sate na rad, istraživanje, ekskluzive i sveukupno bedno zarađujemo od svega toga, nemamo blage veze. Vi, komentatori, ste jedini koji znate sve. Vi ste jedini u stanju da rešite sve probleme kompleksnih sistema, navigirate budžetima i procesima javnih nabavki toliko dobro da vam je dovoljno da sve to rezimirate u par rečenica i obesmislite sate kucanja nekog tamo Tango Six autora-amatera.
Hajde da vas vidimo sada.
Da bi dobili kalendar koji će Manjgura poslati poštom bilo da živite u Hrvatskoj ili Srbiji, potrebno je da u komentarima u ovom postu napišete vaša saznanja i mišljenja na temu i odgovorite na pitanje: Koji će višenamenski borbeni avion Hrvatska na kraju izabrati i zašto? Kao i uvek, ukoliko vidite da neki komentator nema pojma, vi mu slobodno odgovorite.
Ažurirano: Dobitnici su izvučeni, dobiće obaveštenje o slanju kalendara putem email adrese kojom su ostavili komentar. Hvala svima na učestvovanju i komentarima.
The post [NAGRADNA IGRA] Poklanjamo Gripen kalendare za 2021. godinu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.