Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zečica" ostavila trenera Juventusa

Evo zašto Juventus igra loše u poslednje vreme! Kriva je Plejboj "zečica" Glorija Patrici, koja je ostavila trenera "stare dame" Masimilijana Alegrija, pišu italijanski mediji.

Njih dvoje su bili u vezi skoro tri godine, a razlog zbog kojeg je lepa Italijanka ostavila nekadašnjge trenera Milana je taj što nije htela da posluša svog dragog koji ju je savetovao da ugasi Tviter profil. Na popularnoj društvenoj mreži, Glorija je "kačila" fotografije sa Alegrijem, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se nije dopalo treneru italijanskog šampiona.

Posle raskida, Alegri je zapao u apatiju, a porazi od Olimpijakosa u Ligi šampiona i Đenove u Seriji A govore u prilog tome da kriza drma torinskog giganta.

Inače, navijači Juventusa su dočekali na "nož" Alegrija jer je nekoliko sezone vodio konkurentski Milan, a posle loših rezultata možda se uskoro "zaljulja" fotelja Alegirju u Juventusu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.