Zaradio titulu najseksi dekica i čeka dete sa upola mlađom devojkom

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 08:59

Zaradio titulu "najseksi dekica" i čeka dete sa upola mlađom devojkom

Italijanski milioner i plejboj Đanluka Vaki (52) objavio je da čeka dete sa svojom više nego upola mlađom izabranicom Šeron Fonsekom (25).

"Kad god sam razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta je žena uvek imala Šeronine karakteristike. Srećan sam što vam mogu da kažem da Šeron i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam uvek želeo za svoje dete", rekao je u videu koji je objavio na Instagramu.

Ovaj milioner zaradio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu titulu "najseksi dekica na svetu", a na ovoj društvenoj mreži prati ga 15 miliona ljudi. Prema pisanju Daily Maila, njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 300 miliona dolara.

Sa Šeron je u vezi 2017. godine, a iz prošle veze već ima čerku Đinervu Mavilu rođenu 2002. godine.

Ovaj milioner na telu ima veliki broj tetovaža, a čak je na leđima istetovirao samog sebe. Fotografiše se uglavnom u kupaćim gaćama ili kratkim pantalonama na jahtama, pored bazena i slično.

Pre dve godine Vaki se našao u problemima jer mu je banka zaplenila jahte i nekretnine, kao i deonice golf kluba zbog duga od 10,5 miliona evra.

Vaki je taj dug nazvao "malim i nevažnim".

Njegova porodica je vlasnik farmaceutske kompanije, a on je nasledio bogatstvo. Često nastupa i kao di-džej. Porodičnim biznisom počeo je da se bavi u 25. godini nakon što je završio studije ekonomije. Zajedno sa svojim rođakom, rekonstruisao je jednu staru porodičnu kompaniju i potpuno preokrenuo njeno poslovanje. Sa 29 godina odlučio je da postane akcionar, pa je tako kupovao i prodavao kompanije različitih sektora, a kako kaže bio je prisutan u 12 različitih delatnosti u isto vreme.

Đanluka je jednom prilikom u razgovoru sa Biznis insajder rekao da je shvati da se njegov život deli na dva dela - prvi, koji je trajao do njegove 45 godine i koji naziva "radnim životom".

“U 45. sam shvatio da nemam više šta da dam. Ne zanima me da gomilam novac, želim samo da pomeram granice svoje radoznalosti“, rekao je.

Pročitajte šta je još o svom načinu života govorio Đanluka OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.