Uhapšena banjalučka Playboy zečica u akciji protiv prostitucije

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena banjalučka Playboy zečica u akciji protiv prostitucije

Plejbojeva zečica Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata i kao Božana "Neodoljiva Neumoljiva", uhapšena je ovih dana zajedno sa starletom Mimi Oro te još nekoliko djevojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji.

Njeno ime, kao i ime starleta, pronađeno je među dokumentacijom koja je zaplijenjena od najvećeg estradnog makroa Mihaila M., prenosi ATV pisanje srbijanskih medija.

Inače, Vujinovićka se pojavljuje u spotu "Noćna ptica" Saše Kapora, bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Plejbojeva mis ljeta 2013, a ujedno i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year Gala na Filipinima, gdje je osvojila titulu Miss sexy body.

Vezane vijesti:

Banjalučanka se zaigrala na stranicama Playboya

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PALA I BANJALUČKA ZEČICA: Neodoljiva Božana uhapšena sa Mimi Oro!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2014, 12:04

Plejbojeva zečica Božana Vujinović iz Banjaluke (21), poznata i kao Božana Neodoljiva Neumoljiva, uhapšena je ovih dana zajedno sa starletom Mimi Oro i sa još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji...Njeno ime, kao i ime starleta, pronađeno je među dokumentacijom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.