U četvrtak počinje Mikser festival!

Blog: Clubbing.rs, 02.Jun.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak počinje Mikser festival!

Ovogodišnji Mikser festival odigrava se pod sloganom “Održiva utopija”, snažno obojenog temom solidarnosti. Svečano otvaranje festivala, u četvrtak, 5. juna, od 21 čas, u Mikser House-a biće posvećeno herojima i propraćeno nastupom vojnog orkestra “Stanislav Binički”.
  
Prve festivalske večeri, na bini Depo magacina će se okupiti neki od najboljih domaćih rok bendova: “Plejboj”, “Jarboli”, “E-play”, kao i ad-hoc sastav Koje iz Discipline kičme - “Trese, lupa, udara”. Muzičari, u skladu sa temom solidarnosti, pozivaju publiku da se kupovinom karata pridruži  humanitarnoj akciji pomoći stanovništvu ugroženom u poplavama.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.