Španović: Neću “Plejboj”, hoću medalju!

Izvor: Večernje novosti, 22.Nov.2013, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španović: Neću “Plejboj”, hoću medalju!

FANOVI Ivane Španović na društvenim mrežama su dočekali svojih pet minuta, tačnije više od sat vremena. Atraktivna atletičarka odgovarala je sinoć na pitanja brojnih fanova preko Tviter “četa” koji su organizovali administratori zvaničnog profila Evropske atletike.Srpska rekorderka u skoku udalj uglavnom je govorila o pripremama, planovima za narednu sezonu i najlepšim trenucima u karijeri, a dobro se snašla i na škakljivo pitanje o slikanju za “Plejboj”.- Slikala bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se za poznate svetske časopise, ali samo da trening ne trpi. Za sada ne razmišljam o “Plejboju” - poručila je Ivana, a onda je pisala o daljim ambicijama. - Želim da uđem u finale EP u Cirihu, a onda i da se popnem na postolje. To mi je glavni cilj u 2014. U zimskom delu sezone želim da oborim državni rekord. Nadam se da će mu to biti dovoljno za ulazak u finale na dvoranskom SP u poljskom Sopotu.Španovićeva je iskoristila priliku da pozove sve fanove u Srbiju, naglasivši da najviše voli da se takmiči u svojoj zemlji, jer obožava našu publiku i mentalitet.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Španovićeva: 2013. najbolja godina

Izvor: B92, 23.Nov.2013, 10:24

Srpska atletičarka Ivana Španović otkrila je da joj je 2013. godina najbolja u karijeri zahvaljujući osvajanju bronze na Svetskom prvenstvu u Moskvi...Evropska atletika je u četvrtak preko društvene mreže Tviter organizovala druženje Španovićeve i njenih fanova, tokom kojeg je Ivana odgovarala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.