Seksi italijanski plejboj u dugovima?

Izvor: Mondo, 11.Avg.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi italijanski plejboj u dugovima?

Đanluka Vaki, 51-godišnji Italijan koji je svima pravio zazubice raskalašnim životom, u velikim dugovima. Internet nemilosrdan prema njemu, a on "kulira" i zeza se.

Sun with 50 (years) protection #gvlifestyle @effek

Објава коју дели Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) дана 6. Авг 2017. у 5:11 PDT

"Kad porastem biću Đanluka Vaki", govorili bi mnogi kada bi zavirili u Instagram profil ovog 50-godišnjeg Italijana, koji je raskalašnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << životom skrenuo pažnju javnosti na sebe.

Ovaj bonvivan svima je "pravio zazubice" fotkama sa raznoraznih jahti, automobila, plaža, druženja sa zgodnim devojkama, žurki...

Ali, izgleda da je došao kraj takvom njegovom životu. Bar tako pišu italijanski mediji.

Naime, plejboj Đanluka, koji je živeo od porodičnog nasledstva, a u životu nikada nije radio, ovih dana ostao je bez nekoliko raskošnih vila i jahte. Sve mu je zaplenila banka zbog duga od čak 10,5 miliona evra!

Istovremeno je izgubio i deonice prestižnog golf kluba kraj Bolonje, mada on uporno negira da je u finansijskim problemima.

"Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug", govori Đanluka Vaki.

Thanks my friend... @f.b.n1 #gvlifestyle #hermes

Објава коју дели Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) дана 5. Авг 2017. у 6:19 PDT

Inače, njegova porodica poseduje i farmaceutsku kompanija, koja, bez obzira na dobru zaradu, očigledno više ne može da pokriva njegov ekstravagantni način života.

Italijan je, međutim, nastavio da objavljuje fotografije na osnovu kojih teško može da se zaključi da je u finansijskom škripcu. I dalje objavljuje fotke na kojima se vidi njegovo preplanulo telo, na kojem bi mu pozadiveli i mnogi mlađi, a pogotovo na devojci, 23-godišnjoj Arijadni Gutijeres, koja je gotovo 30 godina mlađa od njega...

Објава коју дели Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) дана 1. Авг 2017. у 10:56 PDT

Ali, kako to već biva, mnogi koji su mu zavideli gledajući njegove svakodnevne objave na Instagramu, sada mu se "svete" i rugaju se zbog finansijskog kraha.

Na Facebooku je organizovan događaj event pod imenom "Trovare Un Lavoro a Gianluca Vacchi" ("Pronađimo posao Đanluki Vakiju"). Reč je, naravno, o šaljivoj akciji zakazanoj za 1. septembar u Milanu, a cilj je da se zaposli "Đanluka Nacionale", kako ga zovu.

"Moramo da mu pomognemo, bar da otvori poslastičarnicu dok se ne snađe. Ili da bude instruktor plesa, to mu dobro ide", glasi u opisu ove "akcije".

Ali, Vaki za sve to ne haje. Čak se i našalio povodom ovih informacija:

"Sad, kad sam odrastao čovek, moram da počnem da razmišljam šta ću da radim u životu", napisao je ispod jedne novije fotografije.

Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..❤ #gvlifestyle @gutierrezary #gvlifestyle

Објава коју дели Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) дана 6. Авг 2017. у 9:02 PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.