Plejboj žurke po Srbiji

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plejboj žurke po Srbiji

Muški magazin “Plejboj” već nedeljama pravi spektakularne žurke svuda po Srbiji i Crnoj Gori. Svaka žurka je protekla u znaku naših zečica, devojaka čije su golišave fotografije krasile stranice ovog magazina.

Žurka u Užicu počela je dočekom kolone vozila pod policijskom pratnjom u kojem su bile devojke sa naslovnica. Na centralnom gradskom trgu nekoliko stotina Užičana se fotografisalo sa devojkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje su predvodile zečice – "modelsica” Anastasija Buđić, Jasmina Trifunova. Devojke i specijalni član "Plejboj” ekipe Peđa D Boj su napravili fantastičnu atmosferu, do ranih jutarnjih sati.

Samo tri dana kasnije, karavan je već bio u Crnoj Gori, na sceni u veoma popularnoj diskoteci "Maximus” u Kotoru. U prepunom klubu, atmosferu do usijanja su dovele devojke sa naslovnica izlazeći na scenu, pozirajući stotinama fotoreportera. Devojke i specijalni gost Niggor nazdravljali su publici. Samo dan kasnije i malo severnije, karavan stiže u Igalo. Dugačka bela limuzina sa natpisom „Plejboj", krstarila je skoro sat i po ulicama Herceg Novog i Igala.

"Plejboj” karavan već za desetak dana nastavlja putovanje kroz Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru, Republiku Srpsku, BiH"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PLAYBOJ ŽURKE PO SRBIJI!

Izvor: iYupi.com, 08.Avg.2010

Muški magazin “Plejboj” već nedeljama pravi spektakularne žurke svuda po Srbiji i Crnoj Gori. Svaka žurka je protekla u znaku naših zečica, devojaka čije su golišave fotografije krasile stranice ovog magazina.Žurka u Užicu počela je dočekom kolone vozila pod policijskom pratnjom u...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.