PROSLAVILA 40. ROĐENDAN: Kejt Mos na naslovnici Plejboja

Izvor: Kurir, 16.Jan.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSLAVILA 40. ROĐENDAN: Kejt Mos na naslovnici Plejboja

Svetski top model, Kejt Mos proslavila je 40. rođendan koji je obeležila slikajući se za naslovnu stranu časopisa "Plejboj" u crnom korsetu i sa ušima zeca

Svetski top model, Kejt Mos proslavila je 40. rođendan koji je obeležila slikajući se za naslovnu stranu časopisa "Plejboj" u crnom korsetu i sa ušima zeca.

Svi komentari na izgled atraktivne manekenke su suvišni! Izgleda bolje nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ikada, a puni 40. godina. Jedinstvena, skandalozna, prelepa Kejt obeležila je poslednjih nekoliko decenija u modi i skandalima koji su je svuda pratili.

Međutim mimo svih skandala i njenih godina, manekenka je i dalje na listi najtraženijih modela. Nakon brojnih uspešnih modnih poteza proteklih godina, slavna manekenka ne usporava tempo.

Od proleća će biti glavna urednica britanskog izdanja časopisa "Vog", i lansiraće novu kolekciju za "TopShop", sedam godina nakon njihove prve uspešne saradnje. 26 godina od prvih modnih koraka, uz ugovore za "Versaci" i "Rimel", Kejt je, po Forbsovoj listi i dalje četvrti najbolje plaćeni model, sa zaradom od 5,7 miliona dolara u periodu izmedju juna 2012. i juna 2013. godine. Iako retko daje izjave za medije, po savetu bivšeg dečka Džonija Depa, Kejt je u istima konstantno prisutna i sva je prilika da je niko neće zameniti, sem možda mlađe sestre Loti (16) koja je potpisala ugovor sa Kejtinom modnom agencijom, "Storm".

zoom

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.