PLEJBOJEVA ZEČICA RAZLJUTILA FAŠISTE IZJAVOM TRST JE NAŠ

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLEJBOJEVA ZEČICA RAZLJUTILA FAŠISTE IZJAVOM "TRST JE NAŠ"

LJUBLJANA - Italijanska lepotica slovenačkog porekla Đulija Kobec podigla je pravu prašinu u listu Pikolo i među italijanskim fašistima zbog izjave "Trst je naš", objavljene u martovskom broju slovenačkog Plejboja.

Zečica Kobec iznervirala je italijanske fašiste iz Trsta ne samo svojim golim fotografijama, već i čuvenom izjavom "Trst je naš", jer su slike i izjava izašle samo dan posle dana sećanja na italijanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žrtve fojbe iz vremena Drugog svetskog rata.

Kao što je objavljeno na portalu Požar riport, Đulija je na snimanje u Sloveniju došla iz Trsta, a tekst je napisao Plejbojev novinar Filip Kocijančić, koji tvrdi da nije znao da će zbog toga izbiti skandal.

Lavinu uvreda i kritika na slovenački Plejboj usmerio je Pikolo koji je ispljuvao zečicu, a osim toga i crveni kauč na kome je ležala, s pitanjem na kraju komentara da li je zečicina izjava bila šala ili provokacija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.