Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jan.2013, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Hju Hefner

Vlasnik "Plejboja" Hju Hefner (86) i njegova djevojka Kristal Heris (26) vjenčali su se 31. decembra u "Plejbol vili", a srećnu vijest par je potvrdio na njihovim profilima na Tviteru, gdje su postavili slike sa ceremonije. Da podsjetimo, prije godinu i po dana atraktivna plavuša je ostavila popularnog Hefa, ali je brzo uvidjela da ne može bez njega. Tokom razdvojenog perioda Kristalova je tabloidima ispričala da je problem bio i nedostatak seksa, pošto je tokom veze sa Hefnerom spavala samo jednom s njim. Gazda "Plejboja" je ranije već dva puta bio u braku, s Mildred Vilijams od 1949. Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/ozenio-se-hju-hefner.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Laktaši: Lažirala pokušaj rabojništva u svojoj kući

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Jan.2013, 16:44

Protiv G. G. iz Čardačana kod Laktaša podnesen je izvještaj jer je lažno prijavila da je napadnuta i opljačkana, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka. Ona je prije toga policiji prijavila da su dvije nepoznate maskirane osobe ušle u njenu porodičnu kuću i napale je. Rekla je...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.