Oženio se Flavio Brijatore

Izvor: Blic, 15.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Flavio Brijatore

Veliki plejboj i direktor Renoa u trkama Formule 1, Flavio Brijatore , venčao se u crkvi u Rimu 30 godina mlađom Elizabetom Gregorači.

Bela venčanica neveste, Mis Kalabrije 1997, imala je veo dugačak sedam metara, a za izradu je utrošeno 500 sati rada, tokom kojih je bilo pet proba.

"Uzbuđen sam kao pred početak neke trke za Gran pri", izjavio je 58-godišnji Brijatore koga je, kako tvrdi italijanska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << štampa, u okrilje crkve vratila buduća supruga koja je poreklom sa juga Italije i koja je veoma religiozna. Jednako je poznat i kao živopisna figura visokog društva, a tabloidi mu pripisuju mnogobrojne ljubavne avanture sa zvezdama kao što su Naomi Kempbel, Nikol Kidman i Hajdi Klum.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.