Odbojkašice Srbije kreću u odbranu Evropske lige

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije kreću u odbranu Evropske lige

Odbojkašice Srbije istakle su da bi želele da odbrane titulu u Evropskoj ligi da bi spremne i u dobrom raspoloženju dočekale takmičenja na Gran Priju i Evropskom prvenstvu u Srbiji i Italiji.

Terzić odabrao za Evropsku ligu

Odbojkašice dva puta u Japanu

Deki Stanković promoviše srpske odbojkašice

Dragana bi razmislila o ponudi Plejboja (FOTO)

Izabranice Zorana Terzića, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji zbog obaveza nije još stigao, okupile su se u Beogradu na pripremama za Evropsku ligu. Došlo je devet reprezentativki, a preostalih osam (Ana Antonijević, Silvija Popović, Nataša Krsmanović, Stefana Veljković, Milena Rašić, Jovana Vesović, Sanja Bursać i Ivana Nešović) će se priključiti pripremama kada završe obaveze u svojim klubovima.

Reprezentativka Maja Ognjenović rekla je da očekuje da ekipa ponovi uspeh iz prethodne dve godine.

- Planiramo i očekujem da ponovimao uspeh koji smo ostvarile prethodne dve godine. Ne bi trebalo da imamo problema u grupi, pošto igramo sa reprezentacijama koje nisu na našem nivou. Uvodni deo sezone će nam služiti kao dobra uvertira i pomoći će nam u pripremama pred Gran pri i Evropsko prvenstvo - rekla je Ognjenovićeva.

Finalni turnir održaće se 15. i 16. jula u Istanbulu.

(Foto: ossrb.org)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.