Nišlije se „provetrile“ uz dobru muziku

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije se „provetrile“ uz dobru muziku

NIŠ-Koncertna akcija „Provetravanje“ održana je sinoć, po drugi put u prepunim rovovima Niške tvrđave.

Nastupali su Big-Bug, Kanda, Kodža i Nebojša, Obojeni program; Plejboj i Darkwood dub.

Big-Bug uveli su Nišlije u koncertno dešavanje nešto nakon dvadeset časova i napravili uvertiru za ono što sledi.

Kanda, Kodža i Nebojša, dodatno su podgrejali atmosferu svirajući dobro poznate pesme, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ali i dodavši neke nove stvari kojima su najavili novi album „Volja za noć“. Dobro raspoloženje bilo je prisutno među masom, što se moglo primetiti i po Oliverovoj standardnoj interakciji sa publikom.

Mlađi, a i oni malo zreliji uživali su i igrali uz dobar ritam i pozitivnu energiju koju su preneli članovi grupe Obojeni program. Naravno, svirani su neizostavni hitovi „A.B.C.D. avioni“ i “ Kad se neko nečem dobrom nada“ kada je na binu izašao frontmen grupe Darkwood dub, što je izazvalo opšte oduševljenje publike.

Pola sata posle ponoći i nakon petnaest godina od poslednjeg nastupa u Nišu, na scenu su izašli članovi grupe Plejboj i Nišlijama priredili nezaboravan provod uz zvuke pravog rokenrola. Mnogobrojna publika igrala je uz stare i sa oduševljenjem prihvatila nove pesme.

Mini festival zatvorila je grupa Darkwood dub ispunivši sva očekivanja auditorijuma. „Dišem“ i „Elektro pionir“ samo su neke od pesama uz koje su, pored lepog raspoloženja i pozitivne atmosfere, svi uživali.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Provetravanje (06.09.2014.)

Izvor: BalkanRock.com, 08.Sep.2014, 19:16

Big Bug, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program, Plejboj i Darkwood Dub – Niška tvrđava, Niš  

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.