Marijana se skidala za Plejboj, pa se pokajala: Ispovest najlepše odbojkašice na svetu FOTO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 18:36

Marijana se skidala za Plejboj, pa se pokajala: Ispovest najlepše odbojkašice na svetu FOTO

Poznata brazilska odbojkašica priznala je da se kaje jer je svojevremeno pozirala za časopis Plejboj.

Pre otprilike mesec dana, Marijana Andrade je stigla u CSM iz Bukurešta. Radi se o odbojkašici koja se smatra za jednu od najlepših na svetu.

Veliki deo svoje slave stekla je tako što je pozirala za časopis Plejboj. Međutim, više od decenije posle toga, priznala je da se kaje.

Pošto se pojavila u poznatom magazinu, dobila je nadimak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Odbojkaška muza". To je i te kako dobro iskoristila, ali sada kaže da to ne bi ponovila.

"To je iskustvo za kojim žalim, prošlo je. Sebe ne doživljavam kao muzu, već kao sportistkinju. Zato ne volim ni da pričam o tome, jer je to nešto što je ostalo u prošlosti ", rekla je za rumunske medije.

Govorila je zatim o Rumuniji i samom Bukureštu. Kaže da još uvek nije uhvatila vremena da obiđe grad.

"Još nisam mogla mnogo da vidim, jer sam došla pre mesec dana i imala mnogo utakmica, mnogo treninga, nije bilo dovoljno vremena da obiđem grad. U centru sam bila samo jednom i činio mi se jako lepim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.