Lidzi Lohan se skinula za Plejboj i dobila honorar od milion dolara

Izvor: Svet plus, 25.Okt.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidzi Lohan se skinula za Plejboj i dobila honorar od milion dolara

Prema pisanju američkih medija, glumica Lindzi Lohan slikala se gola prošle nedelje za naslovnu stranu Plejboja. Osim što je morala da odradi svoj dug društvu kroz koristan rad u mrtvačnici u subotu, Lindzi je rado i pozirala fotografima časopisa sa kojim je pregovarala mesecima.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lindzi Lohan pozira gola za Playboy

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2011

LOS ANĐELES - Američka glumica Lindi Lohan navodno je pristala da se fotografiše gola za magazin "Plejboj" pošto joj je ponuđen honorar od milion dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Skinula se za milion dolara!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2011, 06:25

Američka glumica Lindzi Lohan (25) ima pune ruke posla ovih dana! Osim što odrađuje dug društvu radeći u mrtvačnici kao čistačica, proteklog vikenda je pozirala i za “Plejboj“, najpoznatiji magazin za muškarce na svetu!..Kako prenosi portal TMZ, nestašna Lindsi je prvo dobila ponudu od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.