Karolina Jovanović: Mama me nije naterala da se slikam gola

Izvor: Poznati.info, 10.Apr.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina Jovanović: Mama me nije naterala da se slikam gola

Prilog u kojem Slađana Delibašić i Ivan Gavrilović komentarišu to što se Karolina Jovanović slikala gola za Plejboj, izazvao je bes kod mlade tenisreke i partnerke Peđe D Boja, koja je prosiktala:
- Šta pričate? Mene mama nije upropastila. Moja majka je najbolja žena na svetu. Bacila je 23 godine svog života da bi mene odgajila. Istina je da me je ona odvela da se slikam za >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Plejboj, ali to mi je pomoglo. Dobila sam sponzore, ponudu da dođem u rijaliti „Parovi“, film...
Karolinu je pogodilo to što su pričali da je ona dobila ponudu za ugvoor u trajanju od sedam godina, da igra tennis u Americi, ali potšo majka nije mogla da dobije vizum, nije ni ona otišla, već je krenula drugim putem.
- Mislim da je glupo što se Ivan u sve meša – komentarisao je Peđa. – On samo tračari I sve komentariše.
- Šta se ti mešaš, matori?
- Branim moju partnerku – rekao je Peđa. – Ona ništa loše nije uradila što se slikala, mnogi su se slikali.
- Najlepša tenisreka Ana Ivanović nije se slikala, ni Jelena Janković, to je sport, nije to estrada – komentarisao je Ivan. – Lepo je što se pojavio Novak I što mladi treba da shvate da im idoli više nisu pevači, ali zna se red. Kakvo slikanje! Kakva golotinja! To je moje mišljenje, drugi nek kažu šta hoće.
Jedni su podržavali Karolinu, drugi su se zgražavali.Dugo su komentarisali, a Karolina je sve glasnije I glasnije odgovarala. Videlo se da je iznervirana.
Slične, interesantne teme: Karolina Jovanović Biografija Ivan Gavrilović izvređao suprugu Parovi: Pedja predlagao orgije, niko nije pristao

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.