Još jedna Modelsica ulazi u politiku

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2012, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna Modelsica ulazi u politiku

Bivša članica grupe "Models" Nevena Adžemović ušla je u parlament, a sadašnja frontmenka pomenutog benda i "Playboy" zečica Anastasija Stasy Buđić će izgleda poći njenim stopama.

Spremna za bavljenje politikom: Anastasija Buđić  

 

- Anastasija već duže vreme podržava Tomislava Nikolića i Sprsku naprednu stranku. Ona je u toku izbora u više navrata izjavljivala da je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << simpatizer ove stranke i politike koju ona zastupa, a po pobedi Tomislava Nikolića je u nekoliko emisija, ali i na društvenim mrežama, izrazila svoje zadovoljstvo zbog njegovog trijumfa, tako da njena odluka da postane njihov član nije za čuđenje, otkrio je neimenovan izvor blizak Anastasiji Buđić, a ona je potvrdila tu informaciju:

 

- Da, tačno je. Ali za sada ipak ne bih da pričam mnogo na tu temu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.