Ivan Ivanović na naslovnoj „Plejboja“

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović na naslovnoj „Plejboja“

Poznati televizijski voditelj slikao se za naslovnu stranu 100. broja najpoznatijeg časopisa za muškarce.

Ivan Ivanović odabran je za lice sa naslovnice stotog broja domaćeg „Plejboja“, objavio je časopis na društvenim mrežama.
Ivanović je na slici sa dve golišave dame, a i sam je „šerovao“ tu sliku na svom Twitteru uz komentar „Hmm“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> Jubilarni broj poznatog časopisa za muškarce, u kojem je i intervju sa Ivanovićem pod naslovom „Humor i seks su nekorektni“, naći će se na kioscima u petak.
Inače, voditelj popularne emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ nije prvi Srbin koji je dospeo na mesto na naslovnoj koje obično pripada obnaženim lepoticama. Prvi kojem je ta čast ukazana je pobednik prvog Velikog Brata, Miki Đuričić, koji je „krasio“ naslovnu u novembru 2006. godine.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ivan Ivanović na naslovnoj "Plejboja"

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Sep.2012

Poznati televizijski voditelj slikao se za naslovnu stranu 100. broja najpoznatijeg časopisa za muškarce. Ivan Ivanović odabran je za lice sa naslovnice stotog broja domaćeg "Plejboja", objavio je časopis na društvenim mrežama. Ivanović je na slici sa dvije golišave dame, a i sam je "šerovao"...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.