Hju Hefner ogluveo od vijagre

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Hefner ogluveo od vijagre

Vlasnik "Plejboja", Hju Hefner, ogluveo je od uzimanja prevelikih količina vijagre, kažu njegove zečice, bliznakinje Šenon.

Dvadesetjednogodišnje bliznakinje Karisa i Kristina Šenon, koje su se, nakon otkazivanja Hefnerove ženidbe, ponovo uselile u njegovu vilu, otkrile su medijima da je njegov sluh znatno lošiji nego ranije, a dve plavuše za to krive vijagru.

Karisa je objasnila: "Rekao je da mu je draže da bude sposoban za seks nego da dobro čuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sada ima slušni aparat, ali i pored toga može da čuje samo na jedno uvo. Dešava se da sedimo odmah pored njega i pričamo, a on nema predstavu o čemu je reč."

Prošlogodišnja američka studija je upozorila da muškarci koji često uzimaju vijagru, time duplo uvećavaju šanse za oštećenja sluha, jer ova stimulativna pilula negativno utiče na nerve.

Bliznakinje su takođe otkrile da je Hefner počeo da gubi pamćenje. "Stalno zaboravlja ime našeg psa.", rekla je Karisa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.