Glumica Paz de la Uerta gola na naslovnici Plejboja

Izvor: Blic, 18.Dec.2012, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Paz de la Uerta gola na naslovnici "Plejboja"

Paz de la Uerta, glumica koja je u više navrata pokazala da nije sramežljiva pred kamerama sada se poptuno obnažila za novi broj "Plejboja".

Paz je sasvim naga pozirala čuvenom fotografu Mariju Sorentiju, a u intervjuu koji je dala "Plejboju" pričala je i o tome kako golotinja nikada nije predstavljala problem za nju.

- Sindi Kraford i Merlin Monro su se slikale za "Plejboj". Ja slavim golotinju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svaki dan jer, na kraju krajeva, to je prvo odelo koje smo dobili - rezonuje glumica koja je nedavno uslikana kako se u po bela dana presvlači na jednom parkingu u Majamiju.

Povezane vesti: Mister Bin odlazi u penziju Erik Ajdl i u 69. godini duhovit kao u najboljim danima "Monti Pajtona" Elen Dedženeris nagrada za humor Metju Peri izvređao obožavateljku Devojka Dejvida Heselhofa spasla davljenika

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Glumica Paz de la Uerta gola na naslovnici “Plejboja”

Izvor: Poznati.info, 19.Dec.2012, 01:19

Paz de la Uerta, glumica koja je u više navrata pokazala da nije sramežljiva pred kamerama sada se poptuno obnažila za novi broj “Plejboja”.. .  . Paz je sasvim naga pozirala čuvenom fotografu Mariju Sorentiju, a u intervjuu koji je dala “Plejboju” pričala je i o tome kako golotinja nikada...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.