Farma: Japa Jeleni: Ti znaš da si dno

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2013, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Japa Jeleni: Ti znaš da si dno

Jelena Jovanović na mukama! Njen bivši dečko Japa joj je u ponedeljak popodne rekao da je “ona dno i da mu nije jasno što je posle 16 dana legla sa Edinom Škorićem u krevet”. Njih dvoje su se posvađali u dvorištu i njegov ulazak na imanju u Lisovićima je bivšoj “Plejboj” zečici doneo samo neprijatnosti. - Kako je to moglo da ti se desi da samo posle 16 dana legneš u krevet sa Edinom? Znaš da smo imali dogovor pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nego što si ušla. Samo me to zanima – pitao je Japa Jelenu, ona mu je odgovorila da neće nikome polagati račune i da je to sa mno njen problem. - Bili smo godinu dana zajedno, što bi ti meni polagala račune? Ušla si ovde, legla sa Edinom u krevet, ljubila se sa njim iza spoljnog wc-a. Što bi ti meni polagala račune. Ti znaš da si dno i nemam šta da pričam sa tobom više – ironično je rekao Japa. Jelena je bila veoma uznemirena zbog razgovora pa je konstatovala da je njen bivši dečko ušao u rijaliti jer želi da je raskrinka.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jelena: Japa mi nije dečko! Zorica: Jelena glumi, znam da su bili zajedno!

Izvor: Press, 21.Okt.2013

Jelena Jovanović prokomentarisala je ulazak Aleksandra Marinkovića Jape na imanje, rekavši da ništa nije imala sa njim, osim saradnje i drugarstva.. Edin je pitao Jelenu šta se dešava, rekavši joj da se ne nervira i da ne dozvoli da je isprovocira.. - Ja sam se iznenadila, samo to. Ne može...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.