Da li je Hefner čuo sve o vijagri?

Izvor: B92, 29.Jun.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Hefner čuo sve o vijagri?

Legendarni plejboj Hju Hefner navodno ima problema sa sluhom.

Njegove 2 devojke – plavuše, za problem sa sluhom okrivljuju vijagru, a naučnici veruju da plava pilula kao i drugi lekovi za impotenciju uzrokuju iznenadno gubljenje sluha.

Vreme će pokazati da li je vijagra zaista kriva za ovaj problem, a u međuvremenu treba znati još neke stvari vezane za ovaj lek.

Vijagra poboljšava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seksualni odnos. Mit. Ona rešava problem sa erekcijom, ali ne utiče na kvalitet seksualnog odnosa.

Vijagra je jedini tretman koji deluje kod impotencije. Mit. Istina je da postoje još 2 pilule: Cialis i Levitra, a tu su i rešenja koja podrazumevaju sve od injekcija do psihoterapije. Nekim muškarcima terapija nije uopšte potrebna – ako vam se samo par puta desilo da se nađete u neprijatnoj situaciji, mnogo je trenutnih okolnosti koje su mogle da utiču na to.

Sok od grejpfurta ne treba mešati sa vijagrom. Činjenica. Njega ne treba mešati ni sa ostalim lekovima jer on utiče na povećanje protoka krvi. Zato većina doktora preporučuje da se ovaj sok izbegava dok koristite "magičnu” pilulu.

Od vijagre sve vidite plavo. Činjenica. Zvuči čudno, ali je istinito iako se događa vrlo retko. Ne traje dugo i nije opasno. Vijagra uzrokuje i lošije varenje, curenje iz nosa i glavobolju.

Od vijagre doživljavate trenutnu erekciju. Mit. Neki stariji tretmani poput injekcija su stvarali trenutan efekat. Ali ako samo popijete pilulu i čekate da se stvari dese same od sebe, možete čekati celu noć. Lek vas samo priprema za akciju, ali vam je predigra ipak potrebna.

Vijagru možete kupiti na internetu. Činjenica. Naravno da možete, a verovatno je možete nabaviti i u lokalnom kafiću. Problem sa takvim kupovinama je što ne možete biti sigurni da li kupujete pravi lek. Zato su apoteke ipak sigurnija stvar.

Vijagra se koristi samo za problem sa potencijom. Mit. Ona se koristi i za neke probleme pluća i za bolje podnošenje vremenske razlike nakon dalekog puta.

Ako vam je ova tema zanimljiva, pročitajte:

Hju Hefner ima novu devojku

Hefner pravi specijal "Odbegla mlada"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.