Bivša zečica otkriva: Život u Plejboj vili bio je košmar

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Mar.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša "zečica" otkriva: "Život u Plejboj vili bio je košmar"

Sve je izgledalo kao luksuzan i glamurozan život u rijalitiju "The Girl Next Door" na kanalu "E!". Možda nekome izgleda da djevojka vlasnika „Plejboj" imperije Hjua Hefnera uživa u životu, ali Holi Medison je u svojim memoarima otkrila kako je zaista izgledalo biti jedna od Hefnerovih djevojaka u Plejboj vili. Kako prenosi US Weekly, ona je bila toliko depresivna da je čak razmišljala o samoubistvu. Život u vili je brzo od >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << njenog lijepog sna postao košmar. Nakon što je izgubila samopoštovanje, identitet i nadu za budućnost, Holi je zatekla sebe samu u kadi kada je pokušala da sebi oduzme život. Holi u memoarima „Down The Rabbit Hole: Curious Adventures And Cautionary Tales Of A Former Playboy Bunny" piše o strašnoj rutini i pravilima koje su djevojke imale u kući i kako se borila s ostalim „zečicama" koje su zbog slave bile spremne na sve. Sada tridesetpetogodišnja Holi se proslavila 2005. godine zajedno sa Kendrom Vilkinson i Bridžit Markard. Rijaliti je prikazivao život ove tri djevojke u luksuznom komšiluku blizu Los Anđelesa, koji se davao u pet sezona sve do 2010. godine. U šouu Holi je bila Hefnerova broj jedan djevojka i jedina koja je u njegovoj spavaćoj sobil bila više nego u svojoj. „Jako sam uzbuđena što ću ovo iskustvo konačno podijeliti sa svijetom. Mislim da će moja knjiga iznenaditi mnoge", kaže Holi koja pored odnosa sa Hefom otkriva detalje o drogi, seksu, zlostavljanju, cijelonoćnim žurkama i kako je zaista izgledao život iza kulisa sa Kendrom i Bridžet, ali i sa samim Hefnerom. Danas, Moli je srećno udata za Paskala Rotela sa kojim ima dvogodišnju ćerku Rejnbou. (Super žena)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

U Plejboj Vili razmišljala o samoubistvu

Izvor: Mondo, 21.Mar.2015

Bivša Plejboj zečica Holi Medison u svojoj novoj knjizi priznala je da je razmišljala o samoubistvu dok je boravila u čuvenoj kući Hjua Hefnera...Foto: YouTube.. Iako se mnogima čini da se život Plejboj devojaka vrti oko luksuza, zabave i lagodnog života, nekadašnja "prva" devojka vlasnika...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.